x

تجلیل ازفعالیت های نوآرانه معرفی شده به جشنواره کشوری و برگزیده دانشگاهی هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

به یاری خداوند متعال، با گراميداشت ياد و خاطره استاد گرانقدر شهيد مطهری، نماد علم و ايمان مراسم تجلیل از فعالیت های نوآورانه برتر و برگزیده دانشگاهی هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، روز سه شنبه 22 خردادماه 1403 در تالار حکمت دانشگاه علوم پزشکی  با حضور معاون آموزشی دانشگاه، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و معاونین آموزشی دانشکده ها و با مشارکت اساتید، کارشناسان و دانشجویان فعال در حوزه آموزش پزشکی برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا گزارش برگزاری هفته آموزش دانشکده ها توسط خانم دکتر نیکو یمانی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ارائه شد. سپس ضمن معرفی فرآیندهای نوآورانه برتر کشوری و دانشگاهی، از مجریان فرایندهای نوآرانه معرفی شده به جشنواره کشوری و برگزیده دانشگاهی با اهدای لوح تقدیر و تندیس تقدیر بعمل آمد.